Afrika reis

AFRIKA REIS

Ga je mee op reis
1 t/m 14 April 2024 Tanzania


Onze eerst volgende coachreis gaat naar Tanzania! 

Tanzania reis
1 t/m 14 april 2024


Samen met een kleine groep ga jij op (zelf)ontdekking; je ontdekt wie jij bent, waar jij voor staat en wat belangrijk is voor jou. Aansluitend is er ook de mogelijkheid om een verdiepingsreis bij te boeken. Tijdens deze reis ga je naar de serengeti en is er kans op het zien van dé trek (Hét evenement waar miljoenen dieren grote afstanden afleggen op zoek naar vers gras).


Stuur een mail en maak een kennismakingsafspraak mail.

FAQ

Voordat je op reis gaat heb je vast vele vragen, hieronder hebben we drie vragen uitgewerkt die we vaker horen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan gerust een bericht.


Is de reis inclusief?

Wij zorgen tijdens de ontdekkingsreizen voor bijna alles: alle maaltijden, vervoer, overnachtingen, excursies en natuurlijk de coachmaterialen. Alleen het vliegticket, fooien, extra snacks en/of drankjes regel je zelf.

Hoe lang is een ontdekkingsreis naar Afrika?

De duur van de reis hangt af van de bestemming. Daarnaast is het mogelijk om na de coachreis zelfstanding of soms ook met de groep verder te reis, vraag naar de mogelijkheden voor de reis van jouw interesse

Hoe kan ik mij inschrijven?

Stuur ons een email, zodat wij weten dat je geinteresseerd bent. Één van ons zal dan contact met jou opnemen om een afspraak te maken voor een kennismaking. 

Tanzania 

Vertrek 1 april 2024

Jongeren (18+) reis

Uganda

Augustus 2025