Tanzania reis 2024

GA JE MEE

OP ONTDEKKINGSREIS NAAR TANZANIA?

op reis naar jezelf


Op 1 april 2024 vertrekken Lena Hillenga, Wilma Blankenstein, op ontdekkingsreis naar Tanzania en jij kan erbij zijn!


Deze reis is tot stand gekomen in samenwerking met Angeli Travel, haar kennis over afrika en dit land hebben dan ook voor een zeer inspirerend programma gezorgd:


Samen gaan we op verkenningstocht aan de hand van wandelcoaching, loopbaan-coaching, vitaliteit, Ubuntu, Wereld van Verschil, geweldloze communicatie, EFT en meer. Tijdens de reis leggen wij de verbinding tussen de omgeving; de cultuur en natuur en passen daar, op maat, de coachvragen op aan.

Wij zorgen tijdens deze ontdekkingsreis voor bijna alles: alle maaltijden, vervoer, overnachtingen, activiteiten met lokale bevolking en natuurlijk niet te vergeten; de coach-materialen.


Ook practische tips over vaccinaties, visa, paktips, etc. zullen wij met jou delen voor én tijdens de reis.Exclusief internationale vlucht, drankjes, optionele excursies (of activiteiten) en (verplichte) verzekeringen, vaccinaties, fooien, visumkosten.


Inclusief lokaal vervoer, verblijf, maaltijden, coaching en -materialen, werkboek en gamedrives en SGR.GA MEE OP REIS ALS...

"Je voelt dat er meer in het leven zit, maar weet niet hoe je daar kan komen".

TANZANIA

Van 1 april t/m 14 april 2024 nemen de coaches Lena en Wilma jouw mee op ontdekkingsreis naar Tanzania.


Een twee weekse coachingsreis. De eerste week brengen we door bij de Afrika Amini Massai Lodge. Vervolgens reizen we door voor verdere verdieping naar Serengeti en de Ngorongoro-krater (met kans op het zien van dé grote trek!).


Wat zou jij kunnen leren van Tanzania? En wat hoop je weer mee naar huis te nemen?

*Klik op het ticket om een kennismakingsafspraak te maken via email, je reis kan bijna beginnen!

Waarom

Tanzania

Tanzania

is een fascinerende bestemming in Oost-Afrika die bekend staat om zijn wilde dieren, prachtige landschappen en rijke cultuur.


Het land biedt een scala aan activiteiten voor avonturiers en cultuurliefhebbers, zoals safari's in de beroemde nationale parken, klimmen op de Kilimanjaro en het verkennen van de traditionele dorpen van de Maasai-stam. 


Tijdens onze reis verblijven we op locaties die zich inzetten om hun activeiten op een duurzame en verantwoorde manier uit te voeren volgens de 10 principes van de Global Code of Ethics for Tourism.


Leeuwen, olifanten, buffels & giraffen

Tijdens de safari's zullen wij leren van de natuur, de grote diversiteit en

collaboratie zal ons inspireren.


Een van de grootste trekpleisters van Tanzania zijn de safari's in de beroemde nationale parken. Onze reis zal gaan naar o.a. Serengeti National Park, de Ngorongoro Crater en lake Manyara (waar de leeuwen in bomen klimmen!).


Denk je aan Afrika dan denk je (ook) aan indrukwekkende dieren. Tijdens onze ontdekkingsreis kom je oog in oog te staan ​​met enkele van de meest indrukwekkende wilde dieren ter wereld. Zo kan het zomaar zijn dat we stuiten op leeuwen, olifanten, buffels en giraffen.

Maasai-cultuur

Tanzania is de thuisbasis van de Maasai-stam, een van de meest iconische volkeren van Afrika.


Het verkennen van hun traditionele dorpen is een fascinerende manier om meer te weten te komen over hun rijke cultuur en geschiedenis. Veel Maasai-dorpen bieden ook culturele dansvoorstellingen en ambachtelijke markten waar je souvenirs kunt kopen.


Wij zullen o.a. samen de Massai een wandeling beleven. Deze ontdekkingsreis zal een rondreis met impact zijn. Wat denk jij dat je zou kunnen leren van hun cultuur?"Wij geven jou de juiste spiegel zodat jij vol inspiratie en motivatie terugkomt van een mooie reis vol ontdekkingen."


- Lena, Wilma en Nicolette

de coaches van Jouw Ontdekkingsreis

Lena Hillenga


Life- en loopbaancoach

Remissiecoach, integrale rouw- en verliesbegeleiding, MapsTell guide, Sqribox professional, werkgelukdeskundige, teamflow-coach

Wilma Blankenstein


Life- en loopbaancoach

Big Five for Life coach, wandelcoaching, TMA, talentenfluisteraar, pedagogisch-coach en gedragtrainer.

Ga je mee op reis?


Klik hieronder om een kennismakingsafspraak in te plannen

Contact


Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn