Nederland reis

NL REIS: Retraite

Ga je mee op reis: op retraite in eigen land
Nederland


Naast verre reizen organiseren wij ook coachreizen iets dichter bij huis, in Nederland. Een weekend lang retraite op een inspirerende locatie.

Nederland reis: op retraite in eigen land
Datum volgt


Samen met een kleine groep ga jij een weekend lang op (zelf)ontdekking; je ontdekt wie jij bent, waar jij voor staat en wat belangrijk is voor jou. Gewoon lekker in Nederland, maar ook bij deze reis maken we gebruik van waar we zijn en wat ons daar inspireert. 


Stuur een mail en maak een kennismakingsafspraak mail.

Halte 1. Kennismakingsgesprek.

Tijdens dit kennismakingsgesprek ontmoet je één van onze coaches. Samen bespreek je wat deze reis jou kan bieden en wat jouw hulpvraag is.


Maak nu een kennismakingsafspraakHalte 2. Bij aankomst word je verwelkomt door de coaches. Zij geven jou nog een nadenkertje voor de avond, waarna je lekker je bed in mag duiken.Halte 3. Aan de slag! Nu ontvang je jouw persoonlijke 'zelfreflectie dagboek' en begint het avontuur. In dit dagboek kan je een reisverslag schrijven, de coachoefeningen uitwerken en ontdekkinsgmomenten noteren.

Wat zeggen medereizigers

KANS


“Het is fantastisch om de kans te krijgen hieraan deel te kunnen nemen .... kortom: nooit spijt van gehad, krijg je deze kans, doen en gaan!"


VERTROUWD


“Het voelde ook goed, vertrouwd en dat is wat ze ons gaven. Immers de coaches namen een schat aan ervaringen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling mee”

NADENKEN


“Nog steeds ben ik aan het nadenken, waar ik heel blij mee ben omdat ik vertsteld sta wat ik nog kan ontwikkelen en wat er mee te kunnen doen."

FAQ

Voordat je op reis gaat heb je vast vele vragen, hieronder hebben we drie vragen uit gewerkt die we vaker horen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan gerust een bericht.


Is de reis inclusief?

Wij zorgen tijdens de ontdekkingsreizen voor bijna alles: alle maaltijden, vervoer, overnachtingen en natuurlijk de coachmaterialen. Alleen extra snacks en/of drankjes regel je zelf.

Hoe lang is een ontdekkingsreis in Nederland?

Een weekend lang zullen wij samen aan de slag gaan. Vraag naar de mogelijkheden voor de reis van jouw interesse

Hoe kan ik mij inschrijven?

Stuur ons een email, zodat wij weten dat je geinteresseerd bent. Één van ons zal dan contact met jou opnemen om een afspraak te maken voor een kennismaking. 

Eerst volgende reis

Tanzania 

Vertrek 1 april 2024

Vanuit je woonkamer

Je kan elke dag instappen

stuur ons een email